معرفی دوره های آموزشی جاوا و مسیر یادگیری جاوا

ارسال پست
java2
مدیر کل سایت
پست: 178
تاریخ عضویت: پنج شنبه 13 دی 1397, 6:49 pm

معرفی دوره های آموزشی جاوا و مسیر یادگیری جاوا

پست توسط java2 » یک شنبه 16 دی 1397, 6:31 pm

جاوا متعلق به شرکت سان {واگذار شده به اوراکل} است، دارای ویرایش های متعددی می باشد از جمله این ویرایش ها:

-JavaSE
-JavaEE
-JavaME
-JavaCard

شرکت گوگل نیز برای برنامه نویسی اندروید کیت توسعه نرم افزاری تولید کرده است. مسیر یادگیری جاوا به صورت صحیح و انفرادی بدلیل تنوع در تعداد ابزار های برنامه نویسی، بسیار پیچیده بوده و گاها غیر ممکن است. از اینرو سعی شده است در این مقاله مسیر یادگیری بررسی گردد.

برای شروع دوره جاوا مقدماتی مناسب است:

در این دوره دانشجو با مفاهیم بنیادی جاوا شامل شی گرایی، برنامه نویسی فانکشنال آشنا شده، ارتباط جاوا با بانک اطلاعاتی اوراکل را فرا میگیرد و توانایی تولید مایکرو سرویس را به خوبی پیدا می کند. در این دوره دروس در محوریت J2SE یا به عبارتی دیگر JavaSE حرکت خواهد کرد. در این دوره دانشجو با مفاهیم Thread، توزیع برنامه در شبکه، PL-SQL، JSon و XML به خوبی آشنا میشود.

جاوا مقدماتی کافی نیست:

پس از پایان جاوای مقدماتی دانشجو باید تصمیم گیری کند، جذب پروژه های اندرویدی شود یا کار خود را در پروژه عظیم سازمانی آغاز کند، اگر گزینه اول مطرح است، دانشجو می تواند در کلاس های اندروید شرکت کند و اگر گزینه دوم مطرح است کار کمی پیچیده خواهد شد، چون 3000 فریم ورک در این حوزه وجود دارد.

جاوا پیشرفته:
دانشجو باید 3000 فریم ورک را آموزش ببیند؟ خیر اینطور نیست کافی است فریم ورک های مشهور و معروف مورد نیاز بازار در آن مقطع زمانی را آموزش ببیند، در حقیقت امروز جاوا در حوزه سازمانی بسیار گسترده شده است، JakartaEE نام امروزی JavaEE یا همان J2EE است. این ویرایش در حال حاضر متعلق به بنیاد اکلیپس است که سابق بر آن متعلق به شرکت اوراکل بوده است. اما موضوع ادامه دارد بسیاری از فریم ورک ها در استاندارد فنی و رسمی اوراکل نیستند همانند Hibernate و Spring از این رو این ابزار های محبوب نیز در ترم جاوا پیشرفته توسط استاد ارایه می شود.

جاوا تکمیلی:
این دوره بسیار جذاب است، زیرا برنامه نویس در این ترم با ابزار های بسیار قدرتمند جاوا آشنا شده و میتواند جذب پروژه ها با مقیاس ملی شود. علاوه بر آن کم کم می تواند فریم ورک و ابزار مناسب پروژه خود را تشخیص دهد. یکی از نکات مهم این دوره آشنایی با مفهوم NoSQL برای داده های حجیم غیر ساختار یافته می باشد.

بانک اطلاعاتی اوراکل:
معمولا در کنار سی شارپ از SQLServer استفاده می شود و در کنار PHP از MySQL در کنار پروژه های جاوا در سطح کلان یا IBM DB2 و یا Oracle DataBase استفاده می شود، البته این در شرایطی است که در آن پروژه از RDBMS و یا ORDBMS استفاده شود و نه از NoSQL، دوره اوراکل یک دوره تکمیلی در کنار تمام دوره های جاوا قلمداد می شود و پیشنهاد میشود در حین گذراندن جاوا مقدماتی دانشجو دوره اوراکل را شرکت کند.

دوره جاوا و امنیت:
هر چقدر برنامه قوی و قدرتمندی تولید شود بدون امنیت برنامه تولید شده معنایی ندارد. این دوره بعد از دوره جاوا پیشرفته پیشنهاد میشود.

دوره مهندسی نرم افزار در جاوا
در صورتی که فراگیر در مورد تحلیل و طراحی پروژه دچار اشکال باشد، این دوره می تواند برای وی مناسب باشد.

دوره هوش مصنوعی و داده کاوی در جاوا
در سالهای اخیر حوزه هوش مصنوعی و داده کاوی بسیار مورد توجه قرار گرفته است، احتمال می رود تا 10 سال آینده برنامه نویسانی که با موضوعاتی همانند هوش مصنوعی و داده کاوی آشنا نباشند از بازار کار فناوری اطلاعات کنار خواهند رفت.

ارسال پست